Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Kowal ?

Hoottero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, takie pytanie czy jest jakiś spoób na kowala co działa

np. czy podnosi % uleprzenia czy inne gówno i czy to prawda ?

" przed ulepszaniem idz do staruszki sprawdzic szczensciee :) jesli jest dobre ulepszaj ile wlezie..licze na naj :P innego sposobu nie ma:) "

oczywiście na metin2 PL ;p

Opublikowano

jest klikanie mi tak ulepsza a jak nie klikam to pali czasami nwm czy to prawda ale mi to jakos dziala :D

no właśnie w to najbardziej mi się chce wierzyć, a np. pocieranie czoła przez kowala ?

Opublikowano

MODERATOR METIN2, A WPROWADZA W BŁĄD. W ogóle mało tu kompetentnych osób. Amulet karmy zwiększa drop yang geniusze. Szczęscie u staruszki wskazuje na szczęście wobec dropu yang, a nie ogólne czyli ulepszanie itemków. Kowal ma wbudowany algorytm, na który nie ma sposobu, wszelkie sposoby to ściema. TAK TRUDNO POJĄĆ, PRAWDA?

Opublikowano

Gamus, po co sie wypowiadasz na temat, o którym nie masz pojęcia. Lexiflexi dobrze mówi, a czy jest jakiś sposób to nic nam(oficjalnie) niewiadome.

Opublikowano

MODERATOR METIN2, A WPROWADZA W BŁĄD. W ogóle mało tu kompetentnych osób. Amulet karmy zwiększa drop yang geniusze. Szczęscie u staruszki wskazuje na szczęście wobec dropu yang, a nie ogólne czyli ulepszanie itemków. Kowal ma wbudowany algorytm, na który nie ma sposobu, wszelkie sposoby to ściema. TAK TRUDNO POJĄĆ, PRAWDA?

Lol Amulet Karmy zwiększa szczęście w grze czyli tym samym i ma się większe szanse na ulepszenie.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

nie wiem czy to działa ale mi tak.. ulepszaj itemy jak kowal nie pociera czoła.. to działa.. jak pociera to czekam z 5-10 sek i ulepszam dalej

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

nie wiem czy to działa ale mi tak.. ulepszaj itemy jak kowal nie pociera czoła.. to działa.. jak pociera to czekam z 5-10 sek i ulepszam dalej

To było by za proste :)

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Lexiflexi pisze, że jest jakiś algorytm trzeba tylko go zakumać i powinno się w tedy wiedzieć kiedy ulepszy xD.

//nie podajemy reflinków

Opublikowano

Nie ma sposobu .

Ja jak ulepszam to ustawiam '' ok '' na miejscu '' nie '' ( gdy potwierdzasz czy chcesz ulepszyć item ) i klikam z 50 razy ok - nie , ok - nie i tak szybko klikam tak i czasami pomaga xD

Ale to tylko ja tak robię nie ma na niego sposobu .

sasawf.png

Opublikowano

Omg ... Kowal i pocieranie czoła ... przecież to bezsens, a co gdyby kowal stał i się w ogóle nie ruszał ? Patrzelibyście na oczy kiedy mrugnie ? To jest bezsens ^.^

@Up

Chcesz mieć jeszcze szybszy sposób ? Pobierz m2bob ustaw itemek na pierwszym miejscu w eq, ustaw ilość ulepszeń i kliknij Kowal :) w 1s masz ulepszony itemek np. 5 razy w nie całe pół sekundy :P Oczywiście szansa spalenie jest taka sama jak innymi sposobami, dlaczego ? Bo sposób na kowala nie istnieje proste ....

Opublikowano

Amulet Karmy dodaje Ci szczęście.

@Down

Mało wiesz, dużo piszesz :)

Rozwiń wypowiedź, bo póki co jeszcze bardziej pogrążasz swoją niewiedzę.

Lol Amulet Karmy zwiększa szczęście w grze czyli tym samym i ma się większe szanse na ulepszenie.

Istnieje coś takiego jak znaki interpunkcyjne. Skąd to niby takie stwierdzenie? Amulet jest na szczęście związane z yangami. Pisz do babci, cioci, wujka GMa i się spytaj. Pisz do GF i się spytaj. Odpowiedzi bardzo Cię zwiodą, bo okaże się, że to ja mam rację, a nie Ty.

Opublikowano

To polega na tym że jeżeli robisz coś szybko, to ci pali. A jeżeli dla beki i się bawisz to robi, ja tam mam przynajmniej :)

+ przed ulepszaniem pale jakiś śmieć i dopiero ulepszam. ( jak na +8/9 to pale jakiś śmieć potem drugi item ale musi być dwa po koleji i robie) Wtedy praktycznie jest 100% ale jak masz pecha to i tak gówno.

Opublikowano

Amulet Karmy - podnosi szansę wypadnięcia dropu yang jeżeli owego szczęścia nie ma.

Łza Bogini - to samo + kilka (5%) do ulepszania

Tyle wiem bo pracuję nad swoim serwerem.

sygnafranc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...